Pexels Fox 1122912 Web
Pexels Fox 1122912 Web

Om oss

VÅRT MÅL

Vi utför elektriska installationer anpassade för den unika kunden i både små och stora uppdrag. Vi arbetar alltid med målsättningen att nöjda kunder kommer tillbaka.

Vi arbetar efter en rak och enkel målsättning.
Enkel med förpliktande: 
Kvalitet, Kunskap och Service.

 

VI HAR KOMPETENS INOM

Elinstallationer, elprojektering, belysning, värme, golvvärme och laddstationer till offentlig förvaltning, företag och privatpersoner.

 

ÖVER 90 ÅRS ERFARENHET

Lidingö Elektriska är ett mindre ägarlett bolag inom elinstallationer med anor långt tillbaka. Företaget startade på 1920-talet och drivs sedan 1933 under namnet Lidingö Elektriska. 1958 köptes Lidingö Elektriska av Göte Sevebo och har sedan dess varit i familjens ägo. Drivs nu av Götes barnbarn, Christina och Anders. Vi har under åren vuxit förtroendet från våra kunder som är företag, kommuner, brf-föreningar och privatpersoner. Idag omsätter vi närmare 25 miljoner kronor med 17 anställda, varav 14 som är montörer ute på fältet. Kvalité, kunskap och service är ledorden som vi arbetar efter. 

 

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco