Belysning

Vi är specialister på belysning

Lidingö Elektriska har installerat belysning i kommersiella byggnader, kontor, bostadshus, hotell och skolor sedan företaget startade 1933. Vi tänker hela vägen från behov och användning till miljökrav och optimerad energiåtgång.

Med rätt installerad belysning förbättrar vi utseendet, ökar trivseln och säkerheten för de som nyttjar fastigheten. Det är viktigt med rätt ljus, bra färgåtergivning och att veta hur och var ljuset gör mest nytta. Vi tänker hela vägen och arbetar med belysning både inne och ute.

 

Utomhusbelysning

Smart belysning utomhus ökar ofta tryggheten och trivseln i miljöer där de är installerade. Vi optimerar belysningen så den gör som mest nytta i den miljö den sitter. Det kan vara trädgårdsbelysning, en uteplats, att belysa en gångväg eller ytor i anslutning till kontor, fasad, parkering, garage och industri. Olika behov kräver olika lösningar. Rikta en markspotlight mot ett träd eller en buske, installera pollare för att visa dina gäster vägen till din entre eller installera strålkastare med rörelsevakter som tänds upp på en mörk baksida om någon närmar sig. Möjligheterna är många – kontakta oss och berätta vad du har för behov så förslår vi en lösning.

 

Inomhusbelysning

Vi installerar bra belysning inomhus för hem, i din bostadsrättsförening, för företag och i offentliga miljöer. I ett ombonat hem vill man gärna ha varm belysning och olika punktbelysningar. I offentliga miljöer, trapphus, på kontor och i lager krävs mer genomtänkta helhetslösningar. Tillsammans går vi igenom era behov och skapar bästa lösningarna för er.

 

Energismart belysning

Med rätt belysning kan du spara energi och sänka dina energikostnader. Vi har erfarenhet av olika lösningar för att optimera belysning och energiåtergivning. Det kan bland annat gälla installationer av sensorer, timer, rörelsevakter, lågenergilampor, LED och nya armaturer. Vi har koll på bra miljöval, ny teknik och nya lösningar. Lidingö Elektriska ser också till att återvinna och kassera miljöfarligt avfall på ett tillbörligt vis. Vi tänker hela vägen från användning, till miljökrav och optimerad energiåtgång.

 

Elsäkerhet

Alla företag, inklusive Lidingö Elektriska, som utför elinstallationsarbete på annans elanläggning ska enligt lag vara registrerade hos Elsäkerhetsverket. De företag som finns registrerade hos Elsäkerhetsverket uppfyller vissa grundläggande krav. De har åtagit sig att följa de lagar och regler för elinstallationsarbete som finns och står under Elsäkerhetsverkets tillsyn. Det ger dig som beställare en grundtrygghet.

När du har kontrollerat att företaget finns i Elsäkerhetsverkets register kan du även be dem visa upp sitt egenkontrollprogram. Alla registrerade elinstallationsföretag ska ha ett sådant dokument, som bland annat beskriver företagets organisation, vilka kompetenser de har och vilka typer av arbeten de får utföra.

 

Kostnadsfri rådgivning och offert

Har du frågor eller vill se över ert behov av rätt belysning och rätt ljus för bostadsrättsförening, trädgård eller arbetsplats. Slå oss en signal, eller maila så gör vi upp om ett möte med kostnadsfri rådgivning och offert.

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!

Kontaktpersoner